Garanterat bästa pris!
The Art of Hotel Living

Meetings by Ligula är vårt koncept för möten och events. Vi hjälper dig att göra ert möte till en framgång – från Umeå i norr till Leipzig (Tyskland) i söder.

Samlade erbjudanden från alla Ligulas hotell och restauranger, med allt från rabatter på hotellvistelse till middags-, relax- och showpaket.

ProfilHotels Nacka

Värmdövägen 84 13154 Nacka
  • Om ProfilHotels Nacka
  • Jag har en kod Kod
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Dine & Wine paket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Dine & Wine paket

Från 983 SEK

Per gäst

 

Profilhotels Nacka, med Nacka naturreservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar, ger dig det bästa utgångsläget för både rekreation och romantik. Här möts storstad med skärgård och du bor nära shopping och fantastisk natur med vackra promenadstråk. Hotellet ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska få en trevlig vistelse med extra guldkant.

 

I vårt Dine & Wine paket har vi kombinerat en mysig hotellvistelse med en middag på vår restaurang Angelini. Restaurangen har en meny som är inspirerad av det italienska och amerikanska köket och bjuder på de bästa förutsättningarna för en romantisk middag med din partner.

 

PRIS

983 SEK/person som delar ett Kingsize dubbelrum

 

VAD INGÅR I ERBJUDANDET?

2-rätters meny (förrätt och varmrätt eller varmrätt och dessert)

En god natts sömn i våra moderna Kingsize rum inredda med Carpe Diem sängar
Generös frukostbuffé

Gratis Wifi

Tillgång till gym

Ramlösa, kaffe och te på rummet

Sen utcheckning kl 15.00 i mån av tillgänglighet

10 SEK av bokningen skänker vi oavkortat till Ligula Foundation – för en bättre framtid för både djur och människor


NÄR GÄLLER ERBJUDANDET?

Erbjudandet kan bokas på ProfilHotels Nacka. Gäller ett begränsat antal rum. Ankomstdagar fredag till lördag eller lördag till söndag. 

 

REGLER OCH VILLKOR

Erbjudandet gäller för bokning av en natt för minst två personer i ett Kingsize dubbel, fredag-lördag eller lördag-söndag under 2022-2023. Gäller i mån av tillgänglighet och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det finns ett begränsat antal paket, önskar du att förlänga din vistelse med ytterligare en natt så ordnar vi det i mån av tillgänglighet. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 14.00 på ankomstdagen utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 14.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  2-rätters meny
  Frukost
  Sen Utcheckning

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Dine & Wine paket . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod