Meetings by Ligula är vårt koncept för möten och events. Vi hjälper dig att göra ert möte till en framgång – från Umeå i norr till Leipzig (Tyskland) i söder.

Samlade erbjudanden från alla Ligulas hotell och restauranger, med allt från rabatter på hotellvistelse till middags-, relax- och showpaket.

ProfilHotels Nacka

Värmdövägen 84 13154 Nacka
  • Om ProfilHotels Nacka
  • Jag har en kod Kod
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Staycation

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Staycation

 

Staycation på ProfilHotels Nacka

 

Vad kan väl vara härligare än att koppla bort omvärldens stress och checka in på ett riktigt fint hotell? Njut av vardagslyx mitt i veckan eller planera in den perfekta weekendupplevelsen – du behöver inte åka långt för att unna dig.

 

Upplev total avkoppling och checka in på ProfilHotels Nacka. För den som föredrar att uppleva Stockholms finns både skärgården och Sickla centrum inom bekvämt gångavstång, dessutom går det snabbt och enkelt att ta sig in till centrala Stockholm med buss eller tvärbarna. Avnjut sedan en tvårättersmiddag på vår mysiga restaurang Angelini där vi serverar mat från det italiensk-amerikanska köket. Välj mellan kött eller vegetarisk huvudrätt och avsluta med en läskande efterrätt. Sov sedan gott i våra sköna carpe diem sängar och vakna till en generös frukostbuffé.

 

I paketet ingår:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Tvårättersmiddag
  • Frukost

 

Regler och villkor

Ange önskad middagstid vid bokningen under "meddelande och speciella önskemål", tiden är ej garanterad förens detta är bekräftat av hotellet. Erbjudandet kan bokas upp till 40 timmar före ankomst. Av och ombokningsbart fram till två dagar före ankomst. Vid avbokning senare än 48h innan incheckning gäller full debitering. Paketet betalas på hotellet. Erbjudandet gäller endast på Profilhotels och i mån av tillgänglighet fr.o.m. 1 sept – 30 april 2024.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: 2023-09-01 - 2023-11-30
Möjliga ankomstdagar: tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  2-rätters meny
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Staycation. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod