Garanterat bästa pris!
The Art of Hotel Living

Meetings by Ligula är vårt koncept för möten och events. Vi hjälper dig att göra ert möte till en framgång – från Umeå i norr till Leipzig (Tyskland) i söder.

Samlade erbjudanden från alla Ligulas hotell och restauranger, med allt från rabatter på hotellvistelse till middags-, relax- och showpaket.

ProfilHotels Nacka

Värmdövägen 84 13154 Nacka
 • Om ProfilHotels Nacka
 • Jag har en kod Kod
 • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Klättringspaket med övernattning och pizzafrossa

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Klättringspaket med övernattning och pizzafrossa

Från 1 040 SEK

Per gäst

 

Profilhotels Nacka, med Nacka naturreservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar, ger dig det bästa utgångsläget för spännande äventyr för familjen. Här möts storstad med skärgård och du bor nära shopping och fantastisk natur med vackra promenadstråk. Hotellet ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska få en trevlig vistelse med extra guldkant.

I vårt klättringspaket har vi kombinerat en mysig hotellvistelse med pizzafrossa på vår restaurang Angelini och en kul klättringsaktivitet för hela familjen. Klätterverket ligger ett par minuters promenad från hotellet. I priset ingår en instruktör i 1,5 timme och man kan vara upp till 6 personer.

 

PRIS

1040 SEK/person som delar ett Fyrbäddsrum eller Trebäddsrum 1315 SEK/ person alternativt ett Standard Twin rum för 1764 SEK/person

 

VAD INGÅR I ERBJUDANDET?

 • 90 minuter klättring med egen instruktör på Klätterverket
 • Pizzafrossa i restaurang Angelini
 • En god natts sömn i våra moderna fyrbäddsrum eller twin rum rum inredda med Carpe Diem sängar
 • Generös frukostbuffé
 • Gratis Wifi
 • Tillgång till gym
 • Ramlösa, kaffe och te på rummet
 • Sen utcheckning kl 15.00 i mån av tillgänglighet
 • 10 SEK av bokningen skänker vi oavkortat till Ligula Foundation – för en bättre framtid för både djur och människor

 

NÄR GÄLLER ERBJUDANDET?

Erbjudandet kan bokas på ProfilHotels Nacka. Gäller ett begränsat antal rum. Ankomstdagar fredag till lördag eller lördag till söndag.

 

REGLER OCH VILLKOR

Erbjudandet gäller för bokning av en natt för två till fyra personer i ett fyrbäddsrum eller standrad twin rum, fredag-lördag eller lördag-söndag under 2022-2023. Gäller i mån av tillgänglighet och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det finns ett begränsat antal paket, önskar du att förlänga din vistelse med ytterligare en natt så ordnar vi det i mån av tillgänglighet. Vid avbokning senare än kl 12.00 dagen innan ankomst debiteras full kostnad. Vänligen observera att bokningen inte är genomförd eller giltig först efter att den har blivit bekräftad av hotellet!

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Sen Utcheckning
  Klättringsaktivitet
  Pizza frossa

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Klättringspaket med övernattning och pizzafrossa. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod